НУ "ХРИСТО БОТЕВ"

НУ "ХРИСТО БОТЕВ"

четвъртък, 24 май 2012 г.

Асамблея на детското и ученическо творчество

    
       В два поредни дни, на 23ти и 24ти май, се проведе Асамблея на детското и ученическо творчество, чието начало бе поставено през 2008г. Участие взеха деца и ученици от много детски градини и училища в Община Бяла Слатина. Целта на общинската инициатива е да даде възможност за изява на всяко дете, в което зрее зрънцето талант. Салонът на НЧ "Развитие- 1892" бе пълен с ентусиазирани ученици, с развълнувани учители и родители, които очакваха да видят своите деца на сцената
        Членове на журито бяха- председател- Николай Алексиев- п-л на НЧ "Развитие- 1892", Йоанна Иванова- с-р на Община Б. Слатина и Румен Олегов- п-л на Комисията по образование и култура, младежта и спорта към ОбС.
г-жа Мутафова със своите момичета
      Нашето училище участва с три изпълнения- съвременен вариант на приказката "Дядо и ряпа", подготвен от г-жа Виолина Маринова с ученици от първите класове, песента "Жмичка", изпълнена от Георги Георгиев от 1А клас и танца на Дени, Никол и Мириян, ръководени от г-жа Анелия Мутафова.



Мириян, Деница и Никол


Георги Георгиев- 1А клас
      Представянето на нашите ученици бе отлично и заслужено предизвика аплодисментите на публиката. Това бе оценено и от журито, които ни дадоха 2ро място в раздел "Артистичност".

Няма коментари:

Публикуване на коментар