НУ "ХРИСТО БОТЕВ"

НУ "ХРИСТО БОТЕВ"

събота, 21 май 2011 г.

Ден на ученическото самоуправление

На 18.05.11г., за шеста поредна година, в нашето училище се проведе Ден на ученическото самоуправление. С голямо желание децата се включиха в мероприятието, като предварително избраха учебния предмет, по който искат да преподават, и старателно подготвиха интересни задачи за учениците от първи до трети клас. „Директор” този ден беше Тонислава Стоянова от 4в клас, а нейни помощници бяха Цвети Йотова /4а/ и Цветомира Цонкова /4б/.
"Директорите" този ден

Тонислава- 4в клас

Първа оперативка
 Денят започна с оперативка, на която бяха разяснени задачите и отговорностите на малките преподаватели през деня.
          След първия звънец всички се отправиха към класните стаи, където учениците от първи, втори и трети клас с нетърпение очакваха „новите” си учители.
  

Теодора- 4б лас
Деница- 4в клас

Цветомира 4а клас и Аничка 4б клас

Цветомира 4б клас

Красимира 4б клас
 „Не е лесно да си учител. Сега разбирам какво Ви е понякога.”- сподели една от четвъртокласничките. Оперативка имаше и в голямото междучасие, както и в края на учебния ден, когато беше направен анализ на свършената работа. И учители, и ученици бяха доволни от добре свършената работа, положения труд и дисциплината през изтеклия ден. Оценка „Много добър” поставиха учителите на своите малки „колеги”.
Оперативка в края на работния ден
На 31ви май бяха определени и наградени с грамоти от директора и трите момичета, които бяха избрани за най- добре представили се учители в Деня на ученическото самоуправление. Резултатите бяха получени след анкета сред учениците. Най- много гласове събра Павела от 4в клас, нейни подгласнички бяха Деница от 4в и Янислава от 4а.

Павела от 4в клас- най- добър учител
Деница 4в клас
Янислава 4а клас

Няма коментари:

Публикуване на коментар