НУ "ХРИСТО БОТЕВ"

НУ "ХРИСТО БОТЕВ"

събота, 28 май 2011 г.

Детски карнавал- 28.05.2011

 Детски карнавал в навечерието на 1ви юни организира Сдружение "Първи юни", с подкрепата на Съюз на жените- СДС и БМЧК. Мероприятието се състоя в хан "Бяла Слата" и бе насочено предимно към деца със специфични образователни потребности и в неравностойно положение, които обикновено остават встрани от масовите инициативи. Но ето, днес, на прохладната сянка в двора на крайградското заведение, празникът събра деца от различни училища и детски градини, които заедно пяха, танцуваха, играха и рисуваха.
Геновева Маринова, ресурсен учител в нашето училище, намери костюми и заведе на празника Веронка от 4в клас и Медин от 3а клас. Веронка беше принцеса в красива розова рокля, а Медин- мускетарят Портос.

Медин като мускетар
Геновева Маринова с Веронка и Медин
Веронка с още една принцеса

Принцеси, Пипи Дългото чорапче, Деня и Нощта, галената мома Богданка, Белоснежка, Спайдърмен, клоун, Кралицата на музиката... Пъстро и весело беше в градината, защото грееха усмивки на всички детски лица! Имаше подаръци и малки лакомства за всеки участник, а лъчезарните момичета от Мажоретен състав "Слънце джуниър" от НЧ "Борба", Кнежа, бяха аплодирани от всички за своя чудесен танц!

Пипи Дългото чорапче


Няма коментари:

Публикуване на коментар